Mijn naam is Rochella Jiskoot, ik ben werkzaam bij Sportivity Werkendam vanaf mijn vijftiende.

Destijds begonnen met een bijbaan en er zo achter gekomen hoe leuk ik dit werk vind. Langzaam maar zeker ben ik mezelf op meerdere gebieden gaan ontwikkelen, waardoor dit nu mijn vaste baan is geworden. Ondertussen geef ik groepslessen, ben ik gediplomeerd gewichtsconsulent en werk ik als Personal Trainer.

Deze afwisseling zorgt ervoor dat ik het gevoel heb dat ik mensen in meerdere aspecten kan ondersteunen in de weg naar hun persoonlijke doel. Van aankomen tot afvallen, sterker worden of fitter, wat ik belangrijk vind is dat iedereen optimaal van het leven kan genieten in het lijf waar zij voor willen werken.

Lichamelijke en mentale gezondheid, beweging en ontspanning, als wij het samen voor elkaar krijgen om alles in balans te krijgen en te houden hebben we de sleutel tot succes in handen! Dat is waar ik voor sta: altijd een positieve kijk op het leven, ook tijdens onze trainingen.

Samen kijken naar jouw krachten en van daaruit gaan werken zodat je steeds meer zelfvertrouwen ontwikkelt voor de toekomst. Als je bereid bent om eruit te halen wat erin zit, zal je zien dat elke training leuk is en je altijd weggaat met een fijn gevoel.

Heb je interesse in personal training?
Wacht niet langer en stuur een mail naar m.groeneveld@sportivitywerkendam.nl