Groepslessen

Samen sporten is gewoon gezelliger!

Maar… ook beter vol te houden dan alleen trainen: je motiveert en stimuleert elkaar, helpt elkaar om nét even die extra stap te zetten. Zo is je workout voorbij voor je het doorhebt!

Klinkt goed? Dan heeft Sportivity zeker een groepsles die bij jou past!

Onze enthousiaste instructeurs nemen je graag mee in ons uitgebreide aanbod aan groepslessen. Of je nou wilt werken aan je conditie, wilt afvallen, je spieren wilt verstevigen of mentaal tot rust wil komen: het maakt niet uit wat je persoonlijke doelen zijn en hoeveel je wilt trainen. Je vindt de groepsactiviteit die bij jou en je doelen past bij Sportivity Werkendam.

Bij onze groepslessen zit je nergens aan vast

Je kunt altijd meedoen met onze groepslessen, er is altijd plek. Dus geen gedoe met online opgeven of reserveren. Je zit nergens aan vast: je gaat gewoon wanneer het je uitkomt of wanneer je zin hebt! En wisselen naar een andere groepsles kan altijd.

Bij onze groepslessen krijg je natuurlijk de kwaliteit die je van ons mag verwachten. Onze instructeurs zijn gespecialiseerd en gediplomeerd. Ook doen we constant aan bijscholing, onze instructeurs zijn dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo zorgen we er voor dat jij perfect wordt begeleid en het beste uit je workout kan halen!

Wil jij ook samen een effectieve en leuke workout beleven?

Groepslessen Sportivity Werkendam

Onze groepslessen

BodyAttack

In voor iets heftigs? Dan is BodyAttack iets voor jou!

Het is weliswaar een aerobics workout, maar op een manier zoals je het nog niet kent. Je hebt geen hulpmiddelen nodig. Wel een paar goede sportschoenen en een grote dosis lef en uithoudingsvermogen. Met BodyAttack verken en verleg je je grenzen. Je weet dat je fit bent, maar met BodyAttack ontdek je hoe het voelt om superfit te zijn.

Groepslessen in Werkendam, bij Sportivity!

“BodyAttack is aerobics zoals aerobics ooit bedoeld was: “back to the basics”, zodat je een uur lang in hetzelfde tempo intensief beweegt op de snelle beat van de muziek. Het is de beste manier om snel resultaat te behalen. Het is erg geschikt om je conditie te perfectioneren, zodat je je andere sporten makkelijker aankunt.”

BodyBalance

Bodybalance is een vernieuwend body & mind fitnessprogramma. Het gebruikt het beste uit vaak eeuwenoude methodes, zoals Yoga en Tai chi, maar ook recentere als Pilates of Feldenkrais. BodyBalance combineert deze methodes op een verrassende manier tot een energie en rustgevende sessie van ongeveer een uur.

“Met BodyBalance bij Sportivity Werkendam bereik je een perfect evenwicht tussen lichaam en geest, zodat je de dagelijkse stress nog beter aan kunt. Door regelmatig een BodyBalance sessie te volgen word je leniger, worden je gewrichten soepeler, je botten en je spieren sterker, en verbetert je lichamelijk coördinatievermogen.”

BodyPump

Tijdens BodyPump pak je alle spiergroepen aan. Je verbrandt ongeveer 500 a 600 calorieën per les en je lichaam wordt strakker. Doordat je zelf de gewichten kiest, is het voor beginners en gevorderden geschikt. Iedere drie maanden verandert de inhoud van de les.

De kracht van Bodypump

De kracht van Bodypump ligt in de eenvoud van het verwezenlijken van persoonlijke doelen. Tijdens de training komen alle spiergroepen uitgebreid aan bod. De intensiteit van de training is voor iedereen zelf te bepalen door middel van de zwaarte van de gewichten op de barbell (stang). Er worden veel herhalingen gemaakt met relatief weinig gewicht. De training is gericht op spierversteviging, afslanken en behoud van spiermassa. De combinatie van een hoog energieverbruik en het verstevigen van de spieren, maakt het de ideale training om snel “in shape” te komen!

 

De voordelen:

  • Verhoogde spierkracht
  • Verbeterde spieruithoudingsvermogen
  • Meer spiervolume
  • Vermindering van het vetpercentage
  • Verbeterde lichaamssamenstelling
  • Sterkere botten
  • Betere houding
BodyPump Sportivity Werkendam

Eat – Sleep – Pump – Repeat

Spinning

Tijdens een groepsles spinning verleg je elke keer je eigen finish. Muziek aan, licht uit: tijd voor zestig minuten lang klimmen, sprinten en kilometers maken. Stap op de fiets als je klaar bent voor een stevige uitdaging.

LET THE WORLD SPIN

Spinning is een zestig minuten durende workout, waarbij je op muziek jezelf uitdaagt om steeds harder te fietsen. Jij bepaalt zelf hoe steil de berg is en hoe hard je omhoog fietst, de instructeur helpt je naar de finish. Tijdens de rit worden conditie-, kracht- en weerstandstrainingen afgewisseld. Zo ga je steeds een stap verder.

Wij hebben de nieuwste fietsen op het gebied van indoor cycling, voorzien van een carbon belt drive en wattagemeter. Hierdoor is het mogelijk om via een console op het stuur of via de app je vooruitgang te meten, zoals de afstand, calorieën, wattage en nog meer. FTP testen is mogelijk. Je kunt je vermogen perfect testen en je vooruitgang meten.

Ideaal voor de fanatieke (buiten)fietser die met dezelfde techniek als waar team Sky mee werkt wil fietsen!

Spinning bij Sportivity in Werkendam

XCore

De XCore Workout wordt gegeven met de official XCO-trainer. Ervaar deze ultieme en unieke coretraining: effectief, dynamisch, simpel en fun!

Get ready for reactive impact!

In 45 minuten train je optimaal conditie, spieren en bindweefsel en verbruik je een hoog aantal calorieën.
Eindelijk een training waar je het gevoel krijgt dat er echt iets gebeurt in jouw lichaam!

De XCO-trainer is een geanodiseerde aluminiumbuis, waarin een bewegende massa zit, die vrij door de buis kan bewegen. In 45 minuten ervaar je een dynamische training die een ongekende impact op je lichaam zal hebben. Shake mee en ervaar de impact van de bewegende massa en voel bij iedere beweging die extra belasting.

XCore Werkendam Sportivity

Onze groepslessen, doe je mee?

Kom bij ons je grenzen verleggen!