BGN Gewichtsconsulent

De gewichtsconsulenten van More Results.

Ieder lichaam functioneert anders. Een goede persoonlijke analyse is daarom belangrijk om je doel te behalen.

Wij van More Results zijn BGN Gewichtsconsulenten en kunnen je eetpatroon analyseren, verbeteren en je coachen naar een gezonde leefstijl.

Met GRATIS voedingsadvies!*
*Je kunt bij ons voedingsadvies krijgen, wat bij een aantal zorgverzekeraars deels of helemaal vergoed wordt, zonder dat dit van uw eigen risico afgaat.

Doe de gratis polis check
en we gaan samen werken aan een gezond en fit lijf!

De Gewichtskonsulenten van More Results, Sportivity Werkendam

Rochella en Marion.

More Results

Coaching en advies

Verwacht bij ons als BGN Gewichtsconsulent geen wondermiddelen, pillen of strenge diëten, maar coaching en deskundig advies over gezonde voeding – volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad.

We doen dit door gebruik te maken van normale basisvoeding die praktisch inpasbaar is in het leefpatroon voor het hele gezin. Door te analyseren en te filteren hoe we bepaalde gewoontes in kunnen passen in iemands leven of juist bepaalde gewoontes proberen af te leren, gaan we voor een “blijvend” gezonde levensstijl.

Kinderen

Eén op de zeven kinderen in Nederland is te zwaar. Overgewicht op een jonge leeftijd is niet goed voor de gezondheid. More Results is gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen. Maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we alles toelichten over de mogelijkheden!

Wist u dat?

Gewichtsconsulent wordt door heel veel verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit gaat niet van je eigen risico af.

Als je wilt weten of je in aanmerking komt voor een vergoeding klik HIER of neem contact op met ons!

More Results – met onze gewichtsconsulenten!

Je bent altijd welkom om vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze gewichtsconsulentes.

Bel 0183-678939 of stuur een e-mail.