Fysiotherapie

Care 4 Motion

Mijn naam is Gert-Jan Kortlever en ik ben hoofdbehandelaar van Care 4 Motion, gevestigd in het pand van Sportivity. Met veel passie en plezier ben ik inmiddels al negen jaar werkzaam als fysiotherapeut. Buiten het werken in reguliere praktijken, Care 4 Motion en B-Fysic Fysiotherapie Leerdam, ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam bij de  A-selectie van Kozakken Boys.

Naast werkende te zijn als fysiotherapeut, ben ik gespecialiseerd in sportfysiotherapie, dry- needling en EPTE. De kwaliteit van de behandeling en persoonlijke aandacht in een fijne werkomgeving staat voor mij bovenaan. 

Voor meer informatie kom naar de balie of ga naar de website.
Telefoonnummer praktijk: 06 – 485 358 89

Sporten bij Sportivity

Fitness

Met de persoonlijke begeleiding bij Sportivity behaal jij efficiënt jouw doel. Met behulp van onze specialisten wordt fitness leuk, effectief en geeft het energie!

Wij bieden ook eGym, Jeugdfitness, Ouderen Fitness en Bedrijfsfitness aan!

Personal Training

Personal training is de meest effectieve manier om jezelf in topconditie te brengen en te behouden. Onze trainer is jouw coach, motivator en inspirator, die je stimuleert om lichaam en geest in balans te brengen.

Onder directe en persoonlijke begeleiding (personal training) bieden wij ook Boks!Fit aan.

Groepslessen

Samen sporten is gewoon gezelliger. Het is echter ook beter vol te houden, dan alleen trainen: je motiveert en stimuleert elkaar, helpt elkaar om nét even die extra stap te zetten.

Wij bieden volgende groepslessen aan: BodyAttack, BodyBalance, BodyPump, Spinning en XCore.

Crosstivity

Crosstivity is een leuke, gevarieerde en vooral uitdagende manier om compleet fit te worden en te blijven. Het is een snel groeiend fitness programma, dat onder andere gebruikt wordt door leger, politie en brandweer.

Het is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

BGN Gewichtsconsulent

Ieder lichaam functioneert anders. Een goede persoonlijke analyse is daarom belangrijk om je doel te behalen. Onze experts van More Results zijn BGN Gewichtsconsulenten en kunnen je eetpatroon analyseren, verbeteren en je coachen naar een gezonde leefstijl.

Je krijgt bij ons een GRATIS voedingsadvies, dat veelal (deels) wordt vergoed uit de zorgverzekering, zonder dat dit van uw eigen risico afgaat!