Bas Peele Personal Trainer Sportivity Werkendam

Mijn naam is Bas Peele, Personal Trainer bij Sportivity in Werkendam. Mijn doel is mensen dusdanig te kunnen uitdagen, dat ze zelf gaan inzien wat ze allemaal in hun mars hebben. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan werken aan een gezonder en fitter lichaam.

Mijn naam is Rochella Jiskoot, ik ben werkzaam bij Sportivity Werkendam. Ik geef groepslessen, ben gediplomeerd gewichtsconsulent en werk als Personal Trainer. Van aankomen tot afvallen, sterker worden of fitter, wat ik belangrijk vind is dat iedereen optimaal van het leven kan genieten in het lijf waar zij voor willen werken.

Marion Groeneveld Personal Trainer Sportivity Werkendam

Mijn naam is Marion Groeneveld, Personal Trainer bij Sportivity in Werkendam. Als personal trainer vind ik het belangrijk dat een ieder op een verantwoorde, effectieve manier beweegt. Tijdens het samen trainen let ik dan ook altijd goed op je houding, uitvoering, techniek, balans en coördinatie.

Harold Jiskoot Eigenaar en Personal Trainer Sportivity Werkendam

Mijn naam is Harold Jiskoot, eigenaar en Personal Trainer bij Sportivity in Werkendam. Het is mijn drijfveer om mensen te helpen hun doelen te behalen. Om de maximale potentie van hun eigen lijf en gezondheid te vergroten en te laten benutten.