Mijn naam is Marion Groeneveld, Personal Trainer bij Sportivity in Werkendam

Vanaf jongs af aan ben ik altijd aan het sporten geweest. Geturnd bij de selectie in Sleeuwijk. En vanaf mijn 16e ben ik gaan spinnen, groepslessen volgen en fitnessen.

Ik werd sterker en voelde mij aanzienlijk energierijker. Iets waar ook jij naar toe kunt werken! Daarnaast ben ik al jaren geïnteresseerd in voeding en wat dit met ons lichaam doet.

Uiteindelijk heb ik van mijn passies en interesses mijn werk gemaakt. Ik ben een echt mensen mens en sta graag voor anderen klaar. Eigenschappen die goed tot uiting komen als personal trainer zijnde.

Als personal trainer vind ik het belangrijk dat een ieder op een verantwoorde, effectieve manier beweegt. Tijdens het samen trainen let ik dan ook altijd goed op je houding, uitvoering, techniek, balans en coördinatie. Je traint immers niet om er slechter van te worden, maar om je juist sterker, gezonder en fitter te voelen.

Naast personal trainer ben ik ook gewichtsconsulent in onze praktijk More Results. Ik kan je naast de trainingen ook voedingsadvies geven om fitter en gezonder door het leven te gaan.

Het draait om balans, zowel op het gebied van voeding, rust, beweging en uiteraard plezier! En ik help je graag hiermee!

 

Heb je interesse in personal training?
Wacht niet langer en stuur een mail naar m.groeneveld@sportivitywerkendam.nl