Mental coaching

Wat doet een Creative Mental Coach?

De eerste stap zetten naar een Mental Coach is altijd spannend. Toch komt het steeds vaker voor dat mensen mentaal niet lekker in hun vel zitten en daarbij hulp inroepen van een coach.

Sporten draagt bij aan een sterker immuunsysteem en bij regelmatig sporten zal je fysieke gezondheid aanzienlijk verbeteren. Aangezien de mentale gezondheid van een mens net zo belangrijk is als de fysieke gezondheid, zal het u niet verbazen dat deze twee pijlers belangrijk zijn voor een algehele gezondheid.

Maar wat als u het nou spannend vindt om te beginnen met sporten of het überhaupt al spannend vindt om een sportschool binnen te wandelen?

Wij helpen deze mensen om sterker in hun schoenen te gaan staan en in combinatie met onze mentale sessies lekker te gaan sporten. U zult merken dat door onze sessies uw zelfvertrouwen een enorme boost gaat krijgen. Wij geven u dat extra zetje naar een gezonder leven, maar u bent zelf verantwoordelijk om de stap naar een mental coach te nemen.

 

Mental coaching voor bedrijven

Naast de individuele sessies bezoeken wij ook bedrijven om te praten over teamtrainingen en coaching. Dit alles in combinatie met sporten en beweging. Als een team werkt aan haar fysieke en mentale gezondheid, dan zal het team op de werkvloer ook beter presteren en wellicht nog veel belangrijker: het ziekteverzuim zal aanzienlijk verlagen.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?
Maak een afspraak!

Maak vrijblijvend een afspraak

Sporten bij Sportivity

Fitness

Met de persoonlijke begeleiding bij Sportivity behaal jij efficiënt jouw doel. Met behulp van onze specialisten wordt fitness leuk, effectief en geeft het energie!

Wij bieden ook eGym, Jeugdfitness, Ouderen Fitness en Bedrijfsfitness aan!

Personal Training

Personal training is de meest effectieve manier om jezelf in topconditie te brengen en te behouden. Onze trainer is jouw coach, motivator en inspirator, die je stimuleert om lichaam en geest in balans te brengen.

Onder directe en persoonlijke begeleiding (personal training) bieden wij ook Boks!Fit aan.

Groepslessen

Samen sporten is gewoon gezelliger. Het is echter ook beter vol te houden, dan alleen trainen: je motiveert en stimuleert elkaar, helpt elkaar om nét even die extra stap te zetten.

Wij bieden volgende groepslessen aan: BodyAttack, BodyBalance, BodyPump, Spinning en XCore.

Crosstivity

Crosstivity is een leuke, gevarieerde en vooral uitdagende manier om compleet fit te worden en te blijven. Het is een snel groeiend fitness programma, dat onder andere gebruikt wordt door leger, politie en brandweer.

Het is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

BGN Gewichtsconsulent

Ieder lichaam functioneert anders. Een goede persoonlijke analyse is daarom belangrijk om je doel te behalen. Onze experts van More Results zijn BGN Gewichtsconsulenten en kunnen je eetpatroon analyseren, verbeteren en je coachen naar een gezonde leefstijl.

Je krijgt bij ons een GRATIS voedingsadvies, dat veelal (deels) wordt vergoed uit de zorgverzekering, zonder dat dit van uw eigen risico afgaat!